PANÓS JAPONESOS – PAPYRUS

Panós japonesos de Papyrus en una sala d’estar.

El sistema de panós japonesos llisca cap als costats i és ideal per a finestres que donin a la balconada. Solen generar ambients minimalistes i moderns, i a la vegada és un tipus de cortina fàcil de rentar perquè no té cordons ni ganxets, ni tampoc grans quantitats de roba com les cortines tradicionals. A més a més, no cal planxar-los i, en cas de confeccionar-los amb teixits tècnics, no cal posar-los ni a la rentadora.


PANÓS JAPONESOS – SCREEN AMB BARNILLES DECORATIVES

Gran varietat de possibilitats en teixit screen i barnilles decoratives.

PANÓS JAPONESOS – SCREEN AMB DISSENY


PANÓS JAPONESOS – TEIXIT BR AMB BARNILLES DECORATIVES

PANÓS JAPONESOS -TEIXIT BR AMB DISSENY

CORTINES ENROTLLABLES DE PAPYRUS

Cortina enrotllable de Papyrus en habitació infantil.

Les cortines enrotllables tenen molta acceptació acutalment, són pràctiques perquè pugen com una persiana i al nostre país es comencen a motoritzar amb l’opció de controlar-les amb el mòbil, a preus realment interessants. Es poden confeccionar llises o amb combinació de colors i textures, i solen ser una bona solució per a les finestres que no arriben a terra. S’hi poden aplicar brodats, estampats, barnilles decoratives i dissenys de tot tipus per aconseguir una decoració personalitzada.


CORTINES VERTICALS

Cortina vertical amb teixit Screen, combinant textures i colors diferents.

Les lames de les cortines verticals llisquen cap a un costat com els panós japonesos i les cortines tradicionals però també giren sobre sí mateixes per a graduar la quantitat de llum que volem tenir a l’habitació. Aquesta doble funció les fa aptes per a cases particulars i també per a tot tipus d’empresa. Determinar el tipus de teixit, el seu grau d’obertura i la seva composició pot generar un important estalvi energètic al client. Val la pena doncs, posar-se en mans de professionals.


ESTORS (en construcció)

Estor pintat a mà amb motius de cuina

CORTINES TRADICIONALS (en construcció)