Els orígens de la nostra empresa familiar es remunten als anys 60 quan el meu avi va crear una distribuïdora de «panyeria» fabricada a Sabadell.

Amb el pas del temps, l’activitat va evolucionar cap a la decoració i l’any 1973 vam obrir la primera botiga de cortines a Sabadell i posteriorment vam adoptar el nom actual de L’ESTOR.

Més tard, cap a finals de segle XX, el meu pare va començar a desenvolupar teixits propis per a cortines, estors i enrotllables, que es van poder patentar a diferents països i que són la base actual de la nostra oferta innovadora: pintats a mà, Papyrus, Screens únics, panós aprestats, verticals perforades, aplicats en seda i pell, brodats, logos estampats, swarosky, etc., que ens permeten cobrir tant les necessitats dels clients particulars com les d’empreses de qualsevol ram.

A nivell de servei, destaquem la confecció a mida i la personalització com a elements de present i de futur. Les cortines duren molts anys i val la pena invertir en articles garantits i que ens agradin, tota vegada que vesteixen la nostra llar i els gaudim cada dia.